Brandweernieuws week 42

Castricum- Afgelopen woensdag om 11.59 uur was er een loze brandmelding bij de Reigershoeve aan de Oosterweg in Heemskerk.
Vrijdagochtend om 11:38 werden de spuitgasten met spoed opgeroepen om naar een woning te gaan aan de Laan van Albert’s Hoeve. Dit omdat de bewoonster last had van erge hoofdpijn als zij in de woning aanwezig was. Aangezien de cv-ketel afgelopen week was nagekeken vertrouwde ze dat niet en dacht dat de oorzaak daar vandaan kwam. De brandweer heeft metingen verricht maar ze hebben geen vreemde concentraties kunnen meten. De alarmcentrale had uit voorzorg een ambulance meegestuurd en deze heeft de bewoonster onderzocht. De brandweer heeft geadviseerd om de woning even flink te ventileren.
Limmen- De brandweer was woensdagmiddag uitgerukt voor een brandgerucht in het tunneltje onder de Provincialeweg N203 / Binnendijkspad. Ter plaatse bleek het te gaan om afgestoken vuurwerk in het tunneltje wat voor rook overlast zorgde. De daders waren al gevlucht en de brandweer kon weer retour.