Brandweernieuws week 4

Afhijsing  Dinsdagochtend om 10:53 is de brandweer opgeroepen voor een afhijsing aan de Van Bergenlaan. Ter plaatse hebben ze samen met de ladderwagen van Heemskerk een persoon naar beneden gehesen. De persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.  

Bouwcontainer in de brand Woensdagochtend vroeg om 01:36 werd de brandweer met spoed opgeroepen voor een buitenbrand aan de Klapweide. Er stond een grote bouwcontainer in de brand vlak naast geparkeerde auto’s. De brandweer heeft de brand geblust met 1 straal hogedruk.  

Gasfornuis gaat niet dicht Donderdagavond om 19:52 werd de brandweer opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan bij een woning aan de Arnoldsonstraat. Dit omdat het gas van het gasfornuis nog open stond. De bewoner kreeg deze zelfstandig niet meer dicht. De brandweer kreeg halverwege te horen dat het toch gelukt was en dat ze de woning aan het ventileren waren. De brandweer is toen zonder spoed nog even ter plaatse gegaan om alles te controleren en de bewoners gerust te stellen.